loading...

Välkommen till Florida

Din licensierad fastighetsmäklare i Florida och Sverige.
Vi förmedlar hus och lägenheter i sydvästra Florida och finns på plats i Cape Coral.

Kanske vill Ni som många andra bo i Sverige på sommaren och i Florida på vintern? Kanske har du tagit ditt första beslut till att köpa din efterlängtade drömbostad, ditt semesterboende, eller din fastighetinvestering i Florida.

Att köpa eller hyra en fastighet i Florida kan vara en omvälvande process och kräver både planering och kunskap om den amerikanska markanden. Florida4you och Mäklargruppen, Gunnar Thulin, förmedlar fastigheter främst till svenskar som önskar hitta ett semesterboende, ett nytt hem eller en bostadsinverstering.

Vi hjälper Er gärna att hitta Er drömbostad på denna vackra plats - våning, radhus, lägenhet, lyxvilla eller tomt. Dessutom erbjuder vi all service som behövs i samband med köpet, såsom finansiering, juridisk-, skatterådgivning.  

Våra erbjudande

Cape Coral FL, Pris:$289,000 Cape Coral FL, Pris:$289,000

Vi kan erbjuda friliggande villor, golf resorts, ägarlägenheter, bostäder direkt på stranden, med pool och egen båtbrygga. Husen här är moderna och rymliga och har oftast dubbel-garage, trädgård samt altan under tak. Storlek och pris variera.

Valet är Ert !

Vårt arbetsområde

Vi arbetar först och främst på Floridas västkust, i Fort Myers, Cape Coral och Naples, som ligger med solnedgång över Mexikanska Golfen. Avståndet till Miami är ca 23 mil. 

På denna sida av Florida finns inte mycket av det turistliv och de höga priser som dominerar Atlantsidan. Här är Amerikanarnas och Kanadensarnas eget paradis, där de ofta vistas hela den kalla årstiden. Under senare år har även ett flertal Européer hittat hit och det har blivit ett mångfasetterat samhälle. Flygplatsen, som byggts ut för tredje gången, är ibland de 50 mest trafikerade i hela USA. Cape Coral har valts till USA: 5:e populäraste stad!


​Kontakta oss för din resa närmare ditt mål med intresse för Florida.

Cape Coral FL 33904
Pris: $1,350,000

Cape Coral FL 33914
Pris: $2,590,000

Cape Coral FL 33990
Pris: $219,000