Cape Coral - Amerikas mest växande stad 2017

Nu har vi åter tagit ledningen och blivit Amerikas snabbast växande stad. Hög tid att investera i kommersiella byggnader eller enfamiljshus för uthyrning/boende. Stadig prisuppgång på ca 10% de senaste åren kan bli mycket större nu när det lossnat på allvar. Vi har närmare 400 milj. människor i nordstaterna och Kannada varav väldigt många vill komma ner hit. En oändlig marknad öppnar sig efter den nya utnämningen. Vi har hundratals bra investeringsobjekt att presentera om ni har möjlighet att komma hit en sväng. / Gunnar Tulin

Fastighetsmäklare i Florida

Gunnar Thulin, Fastighetsmäklare i Florida och Sverige sedan 25 år tillbaka - arbetar och bor för närvarande både i Florida och Sverige.

Florida4you och Mäklargruppen erbjuder möjlighet att förvärva fantastiska boenden och/eller investeringar i en expansiv marknad med mycket bra priser. I sydvästra Florida kan man fortfarande komma över en villa med pool och egen båtbrygga för ca 2 miljoner svenska kronor. En egen villa med båtbrygga och kanske ett par enklare villor för uthyrning är ett bra investeringsalternativ. Vid uthyrning på årsbasis brukar vi ha ett 20-tal intressenter sedan finanskrisen i USA.

Licensierad mäklare

Mäklaryrket ser helt annorlunda ut i Florida och som licensierad mäklare kan vi förmedla alla fastigheter som finns på marknaden, oavsett vilken mäklare som marknadsför objektet till försäljning. Vi kan härigenom representera Er och med vår erfarenhet ordna den bästa möjliga investering för Er. Marknaden i sydvästra Florida är gynnsam för fastighetsförvärv, och en investering i befintliga hus är en extra säkerhet. Vi har licens att mäkla fastigheter i hela Florida och kan hjälpa dig även om du hittar ditt dröm-objekt utanför vårt valda arbetsområdet.

Köpprocess

Som köpare är det du som bestämmer vilken mäklare du vill arbeta tillsammans med oavsett vem som exponera objektet, "For Sale". Vi hjälper Dig igenom hela sökprocessen; att hitta lämpliga objekt från början till slutligt köp. Vi svara på alla frågor som uppkommer i samband med köpet och kan förklara vad fastighetsägandet i Florida innebär och hur köpprocessen går till.

Det finns inga restriktioner för svenskar att köpa och äga hus i Florida. Däremot är själva köpprocessen annorlunda och innehåller fler aktörer än vad vi är vana vid i Sverige. I Florida är det normalt med två mäklare inblandade i en fastighetstransaktion; en som representerar köparen och en säljaren.

Samarbetet med oss kostar Er ingenting eftersom säljaren betalar vår avgift. Om Ni investerar genom oss hjälper vi dessutom till med alla anslutningar och myndighetskontakter. Eftersom vi är licensierade mäklare i Sverige och Florida har vi både kunskap och erfarenhet som Ni kan dra fördel av. Det är alltid säljaren som betalar mäklarens arvode, vilket sedan delas mellan säljarens och köparens mäklare när köpet gått igenom.


Ditt framtida boende är värd en riktigt bra fastighetsmäklare – ditt boende är värd ett möte med oss. Välkommen!

Med vänliga hälsningar
Gunnar Thulin, VD

   Gunnar Thulin

General Data Protection Regulation, (GDPR).
 Vi på Florida4you följer alla regler i Dataskyddsförordningen och namn, personnummer och adresser är skyddade i vårt register och lämnas endast ut efter ägarens godkännande.” Ansvarig är företagets VD Gunnar Thulin.

   Cape Coral:
Cape Coral - Amerikas mest växande stad 2017.    Läs mer..
 

Att arbeta och bo i USA:

►   Sökmotor för att bläddra bland jobbannonserna

►   Green Card
►   Visum
►   Inresetillstånd - ESTA

Flygresor till USA:

►   Boka flyg

Aktuella webbsidor:

►    Cape Coral
►    Naples
►    Fort Myers
 

Kartor:

►    Google Map
►    Google Earth
►    Google Maps Views