Fastighetsmäklare i Florida

Gunnar Thulin, licensierad Fastighetsmäklare i Florida och Sverige sedan 25 år tillbaka - Vi förmedlar hus och lägenheter i sydvästra Florida och finns på plats i Cape Coral.

Vi på Florida4you erbjuder möjlighet att förvärva fantastiska boenden och/eller investeringar i en expansiv marknad med mycket bra priser.
Vi kan erbjuda friliggande villor, golf resorts, ägarlägenheter, bostäder direkt på stranden, med pool och egen båtbrygga, våning, radhus, lägenhet, lyxvilla eller tomt.

Vi har licens att mäkla fastigheter i hela Florida och med vår stora kunskap och erfarenhet så hjälper vi dig även om du hittar ditt dröm-objekt utanför vårt valda arbetsområdet. Om Ni investerar genom oss, hjälper vi dessutom till med alla anslutningar och myndighetskontakter. 
 

Vårt arbetsområde

Kanske vill Ni som många andra bo i Sverige på sommaren och i Florida på vintern? Kanske har du tagit ditt första beslut till att köpa din efterlängtade drömbostad, ditt semesterboende, eller din fastighetinvestering i Florida. 

Vi arbetar först och främst på Floridas västkust, i Fort Myers, Cape Coral och Naples, som ligger med solnedgång över Mexikanska Golfen. Vi har licens att mäkla fastigheter i hela Florida och kan hjälpa dig även om du hittar ditt dröm-objekt utanför vårt valda arbetsområdet. Dessutom erbjuder vi all service som behövs i samband med köpet, såsom finansiering, juridisk-, skatterådgivning. 

Att köpa eller hyra en fastighet i Florida kan vara en omvälvande process och kräver både planering och kunskap om den amerikanska markanden. Vi på Florida4you förmedlar fastigheter till alla som önskar hitta ett semesterboende, ett nytt hem eller en bostadsinverstering.

Vi hjälper Er gärna att hitta Er drömbostad på denna vackra plats.

​Kontakta oss för din resa närmare ditt mål med intresse för Florida.

Ditt framtida boende är värd en riktigt bra fastighetsmäklare – ditt boende är värt ett möte med oss. Välkommen!

   Gunnar Thulin

   Cape Coral:
Cape Coral - Amerikas mest växande stad 2017. 

Hög tid att investera i kommersiella byggnader eller enfamiljshus för uthyrning/boende. Stadig prisuppgång på ca 10% de senaste åren kan bli mycket större nu när det lossnat på allvar. En oändlig marknad öppnar sig efter den nya utnämningen. Vi har hundratals bra investeringsobjekt att presentera.  Läs mer..

General Data Protection Regulation, (GDPR).
 Vi på Florida4you följer alla regler i Dataskyddsförordningen och namn, personnummer och adresser är skyddade i vårt register och lämnas endast ut efter ägarens godkännande.” Ansvarig är företagets VD Gunnar Thulin.

Att arbeta och bo i USA:

►   Sökmotor för att bläddra bland jobbannonserna

►   Green Card
►   Visum
►   Inresetillstånd - ESTA

Flygresor till USA:

►   Boka flyg

Aktuella webbsidor:

►    Cape Coral
►    Naples
►    Fort Myers
 

Kartor:

►    Google Map
►    Google Earth
►    Google Maps Views