loading...

Välkommen till Florida

Din licensierad fastighetsmäklare i Florida och Sverige.
Vi förmedlar hus och lägenheter i sydvästra Florida och finns på plats i Cape Coral.

Kanske vill Ni som många andra bo i Sverige på sommaren och i Florida på vintern? Kanske har du tagit ditt första beslut till att köpa din efterlängtade drömbostad, ditt semesterboende, eller din fastighetinvestering i Florida.

Att köpa eller hyra en fastighet i Florida kan vara en omvälvande process och kräver både planering och kunskap om den amerikanska markanden. Florida4you och Mäklargruppen, Gunnar Thulin, förmedlar fastigheter främst till svenskar som önskar hitta ett semesterboende, ett nytt hem eller en bostadsinverstering.

Vi hjälper Er gärna att hitta Er drömbostad på denna vackra plats - våning, radhus, lägenhet, lyxvilla eller tomt. Dessutom erbjuder vi all service som behövs i samband med köpet, såsom finansiering, juridisk-, skatterådgivning. 

 

Licensierad mäklare

Mäklaryrket ser helt annorlunda ut i Florida och som licensierad mäklare kan vi förmedla alla fastigheter som finns på marknaden, oavsett vilken mäklare som marknadsför objektet till försäljning. Vi kan härigenom representera Er och med vår erfarenhet ordna den bästa möjliga investering för Er. Marknaden i sydvästra Florida är gynnsam för fastighetsförvärv, och en investering i befintliga hus är en extra säkerhet. Vi har licens att mäkla fastigheter i hela Florida och kan hjälpa dig även om du hittar ditt dröm-objekt utanför vårt valda arbetsområdet.

På denna sida av Florida finns inte mycket av det turistliv och de höga priser som dominerar Atlantsidan. Här är Amerikanarnas och Kanadensarnas eget paradis, där de ofta vistas hela den kalla årstiden. Under senare år har även ett flertal Européer hittat hit och det har blivit ett mångfasetterat samhälle. Flygplatsen, som byggts ut för tredje gången, är ibland de 50 mest trafikerade i hela USA. Cape Coral har valts till USA: 5:e populäraste stad!

Köpprocess

Som köpare är det du som bestämmer vilken mäklare du vill arbeta tillsammans med oavsett vem som exponera objektet, "For Sale". Vi hjälper Dig igenom hela sökprocessen; att hitta lämpliga objekt från början till slutligt köp. Vi svara på alla frågor som uppkommer i samband med köpet och kan förklara vad fastighetsägandet i Florida innebär och hur köpprocessen går till.

Det finns inga restriktioner för svenskar att köpa och äga hus i Florida. Däremot är själva köpprocessen annorlunda och innehåller fler aktörer än vad vi är vana vid i Sverige. I Florida är det normalt med två mäklare inblandade i en fastighetstransaktion; en som representerar köparen och en säljaren.

Samarbetet med oss kostar Er ingenting eftersom säljaren betalar vår avgift. Om Ni investerar genom oss, hjälper vi dessutom till med alla anslutningar och myndighetskontakter. Eftersom vi är licensierade mäklare i Sverige och Florida har vi både kunskap och erfarenhet som Ni kan dra fördel av. Det är alltid säljaren som betalar mäklarens arvode, vilket sedan delas mellan säljarens och köparens mäklare när köpet gått igenom.

Ditt framtida boende är värd en riktigt bra fastighetsmäklare – ditt boende är värd ett möte med oss. Välkommen!

Med vänliga hälsningar
Gunnar Thulin, VD

Cape Coral FL 33904
Pris: $1,350,000

Cape Coral FL 33914
Pris: $2,590,000

Cape Coral FL 33990
Pris: $219,000