loading...

Bilimport

USA är världens största marknaden för bilar i världen och ett av de länder svenskar väljer för bilimport av först och främst rena amerikanska bilar eller veteranbilar även om det på sistone utökats av moderna europeiska märken. Om du är intresserad av att importera en bil ifrån USA är det viktigt att du vet alla kostnader. Priset på bilen i USA kan verka superbilligt i förhållande till svenska priser men till detta tillkommer även kostnader för tull, moms, anpassning, besiktning, etc.

Ibland kan man själv inte vara på plats vid affären, då är det viktigt att säljaren skickar hundratals bilder på bilen så att det inte uppstår några tråkiga missförstånd. Ta alltid en Carfax-rapport för en tydlig historik på bilens ursprung. Vid köp av bilen så måste det alltid medfölja ägarbevis på bilen. Sök även information genom bilprovningen och transportstyrelsen för en tydligare information av att få hem din bil till Sverige.

Bil/Mc i Cape Coral

Bilutställningar hör till vardagen i Cape Coral. Oavsett om det gäller nya eller gamla bilar. Veteranbilsträffar ett par gånger i veckan och MC-träffar nästan varje kväll. Harley Davidson är lika mycket USA som Cadillac och det är lätt att få kontakt med andra knuttar. Vi brukar själva åka med Harleygänget här två dagar i veckan till olika mål. Med eller utan hjälm – det bestämmer du själv.

Bilexperter i Cape Coral

De riktiga experterna som Tommy Augustsson och Hasse -Classic Motors- Carlsson syns alltid där motorerna mullrar här i Cape Coral. De är båda makalösa experter och vill man köpa för att ta hem ett åk till Sverige, så är det dem man ska kontakta. Ring oss så ordnar vi ett möte. Vill ni komma på ett kort besök kan vi ordna med boende par dagar utan kostnad.