loading...

Golf i Cape Coral

Cape Coral är fantastiskt året om väder och årsmedeltemperatur på 25 grader gör det till en idealisk plats för dem som njuter av spelet golf.

Sydvästra Florida är en idealisk plats för golfentusiasten. Med en privat och flera offentliga golfbanor som fungerar året runt är Cape Coral en bra plats för ändlösa golfnöjen. Och eftersom Cape Coral ligger bara några minuter från Ft. Myers möjliggör det en mängd golf utflykter i hela Lee County. Så oavsett om du letar efter en utmanande bana för en konkurrenskraftig foursome eller en maklig 18 med en vän, är Cape Coraldin ultimata källa för en perfekta dage med golf.

Golfbanor

Flrorida erbjuder golf i världsklass så att spela golf i Cape Coral blir för många en dröm. I detta solparadis finns det ett antal golf klubbar i närområdet och omkring 150 golfbanor inom en timmes bilresa från Cape Coral, alla med varierande priser.


Högsäsongen för golf i Cape Coral varar mellan jul och påsk och du kan finna fler golfbanor beläget i hela Florida om du väljer att spela någon annanstans, utbytet är stort och klubbarna är många.

Royal Tee Golf Club
Den största halvprivata golfklubben i sydvästra Florida, 27 håls golfbana. Beläget i vackra Cape Coral, med kombinerat 50 hektar av glittrande sjöar och naturliga våtmarker vilket ger dig en äkta Southwest - golfupplevelse!


Palmetto-Pine Country Club
Palmetto-Pine Practice Range har gräs, konstgjorda SYNLawn tee linjen och målflaggor som är en perfekt miljö för ditt spel!

Coral Oaks Golf Course
18 hålsbana och en av de största träningsfaciliteter i området
Coral Oaks Golf Course, designad av den kända arkitekten, Arthur Hills. Åtta sjöar och 37 bunkrar bidrar till dess lockelse och göra det underhållande och utmanande för golfare på alla nivåer.


Fort  Mayers Beach Golf Club
18 hålsbana med fullt utbud

Hunters Run Golf Cours
Hunter Run är en utmanande nio håls layout som kommer att testa förmågan hos alla spelare. Oavsett om du väljer att gå eller cykla, kommer Hunter Run erbjuda dig och din familj en rolig och unik upplevelse i Cape Coral.

Floridas golfbanor

Med Google Street View finner du alla Floridas golfklubbar och dess vägbeskrivning