loading...

Stränder runt Cape Coral

Med mer än 400 miles av kanaler, båtliv, fiske och vattensporter finner du även kritvita potatismjölnade stränder i Cape Coral, Fort Myers och närliggande öarna med karibisk känsla, Sanibel och Captiva Island. Stränderna på Sanibel Island är välkända och högt rankade kandidater på listorna över Floridas och USAs bästa stränder. Här kan du förutom att njuta av den lugna atmosfären även ha lyckan att komma djurlivet nära. 

Boca Grande Florida - Låter som en 'Grande' idé om du letar efter en lugn och avkopplande semester som inte kräver något förutom ett parasoll på stranden.

Bonita Beach Florida - Havssköldpaddor ställe och kanske får du upptäcka en del av dessa söta små critters som de lufsa fram och tillbaka från havet för att lägga ägg på stranden.

Bradenton Beach Florida - Helt fantastisk att skåda med sin vackra sand och klart blågrönt vatten. Denna fridfulla strandsemester är centrerad kring den nyrenoverade Bradenton City Pier.

Cape Coral Florida - Cape Coral Florida har 400 miles av kanaler fyllda med fisk redo att ta tag i din krok och gå med dig till middag. Den främsta fiskeplatsen ligger mellan Caloosahatchee River och Mexikanska golfen.

Captiva Island Florida - Du kommer att bli förtrollad av vackra, lockande Captiva Island, med "skatter från havet", pastell-färgade snäckskal och hisnande solnedgångar. 

Casey Key Florida - Den här stranden vill du besöka när du tar en paus från vinterns snö och slask. Inbjudande varm och härlig med stora sand-och vattenkvaliteter.

Port Charlotte Beach East - Denna strand ligger på prisbelönta, Top 10 Beach, utmärkt sand och vattenkvalitet. Stora korallrev precis utanför gör detta till en populär plats för snorkling och dykning.

Englewood Florida - Miles av vit sand, snäckor, akvamarint vatten och en bakgrund av Old Floridas naturlig vegetation och träd.

Holmes Beach Florida - Detta är en av de vackra fem stränderna på Anna Maria Island, inklusive Anna Maria Beach, Manatee Beach, Cortez Beach och Coquinta Beach. Varje strand är unik med sin egen personlighet.

Longboat Key Florida - "Rolls-Royce of Islands" en av de bästa Florida stränderna! Denna utmärkelser kommer från den utsökta skönheten av vit sand och kristallklart vatten och en atmosfär av lyx och avskildhet.

Marco Island Florida - Marco Island Florida erbjuder stora möjligheter för surfing, fiske och en stor hemlighet som den delar med dig. Det finns något för alla på Marco Island.

Naples Beach Florida - Denna eleganta strand ligger inom Olde Neapel där de ursprungliga herrgårdar fortfarande står längs "Millionaires 'Row" och ger en unik bakgrund till denna vackra strand.

Sanibel Island Florida Detta är # 1 "Bäst rankade stranden i världen". Kraftiga vågor med massor av färgglada, ovanliga och sällsynta snäckskal som spolar upp dem på stranden. Kom och ta för dig.

Siesta Key Beach Florida Om du letar efter det perfekta tropiska paradiset för en romantisk semester så behöver du inte leta längre än Siesta Key Beach Florida. Detta är också en destination för smekmånaden.

Fort Myers Beach

Beach Cape Coral Yacht Club .

Naples Beach

Captiva Island

Sanibel Island