VÅRT UPPDRAG ÄR ATT HITTA DIN PLATS I LIVET

DITT FRAMTIDA BOENDE ÄR VÄRD EN RIKTIGT BRA FASTIGHETSMÄKLARE 
 - DITT BOENDE ÄR VÄRT ETT MÖTE MED OSS
i

DU GER OSS FÖRUTSÄTTNINGARNA - VI GER DIG MÖJLIGHETERNA
DET AKTIVA VALET ÄR DITT

VAD VI GÖR

Vi förmedlar hus och lägenheter i främst sydvästra Florida och som licensierad mäklare kan vi framstå alla fastigheter som finns på marknaden. Vi hjälper Dig igenom hela sökprocessen; att hitta lämpliga objekt från början till slutligt köp.

Vad vi erbjuder

Florida4you erbjuder en förstklassig mäklartjänst på Era villkor. Vi erbjuder all service som behövs i samband med köpet, såsom finansiering, juridisk-, skatterådgivning och dessutom med alla anslutningar och myndighets-kontakter. 

VÅR FRAMGÅNG

Kundens önskemål och vår samlade erfarenhet och kompetens är utgångspunkten för ett framgångsrikt husköp. Hög servicenivå, affärsmässighet är avgörande för att förvärva och investera i just sin bostad.

VÅRA ARBETSOMRÅDEN

Vi förmedlar hus och lägenheter i sydvästra Florida och finns på plats i Cape Coral. Vi arbetar först och främst på Floridas västkust, i Fort Myers, Cape Coral och Naples.

Att köpa eller hyra en fastighet i Florida kan vara en omvälvande process och kräver både planering och kunskap om den amerikanska markanden. Florida4you och Gunnar Thulin, licensierad Fastighetsmäklare i Florida och Sverige, förmedlar fastigheter främst till svenskar som önskar hitta ett semesterboende, ett nytt hem eller en bostadsinverstering.  

Vi hjälper Er gärna att hitta Er drömbostad på denna vackra plats - våning, radhus, lägenhet, lyxvilla eller tomt. Dessutom erbjuder vi all service som behövs i samband med köpet, såsom finansiering, juridisk-, skatterådgivning utan kostnad.

CAPE CORAL

NAPLES

FORT MYERS

Referenser

Har anlitat Gunnar Thulin i samband med husköp i Florida och är mycket nöjd. Kundvänlig hantering av hela affären och ett seriöst bemötande. Professionellt, engagerat och snabbt.
Rekommenderas varmt! 


Diana Kraft, Kreatör

Florida4you

BEAUTIFUL HOMES IN FLORIDA

Florida4you representerar fina fastigheter på Florida västkust  i Fort Myers, Cape Coral och Naples, Gunnar Thulin är känd och etablerad fastighetsmäklare på fastighetsmarknaden i Florida. 

KONTAKT

Mobil Sverige:+46 (0)725 105 000
Mobil USA:  +1 239 672-1601
             

  E-post: info@maklargruppen.nu