GUNNAR THULIN

Gunnar Thulin är din egen svensk licensierade fastighetsmäklare och finns på plats i Florida sedan 27 år tillbaka. Personlig uppmärksamhet är vad Gunnars kunder förväntar sig och förtjänar. Med sin kompromisslöshet till service ställer han högsta standard för att informera och hjälpa sina kunder att förvärva och investera i just sin bostad.
 

Vi på Flodida4you eftersträvar aktivt att som fristående fastighetsmäklarbyrå och företag agera i enlighet med god fastighetsmäklarsed. För oss är inte det primära att med ord belysa vad vi kan utan det är för oss av största vikt aktivt kunna påvisa att våra etiska värderingar återspeglas i våra åtaganden och det ska inte ska finnas någon som helst skillnad mellan våra ord och våra handlingar. 

Gunnar Thulin arbetar hela tiden aktivt tillsammans med uppdragsgivare, kollegor, konkurrerande kollegor och firmor, samt med hjälp av övriga allmänheten via sociala- och professionella nätverk och medier. Gunnar och Florida4you har en kultur med prestationsdrivna medarbetare. Han poängterar att fokus ligger på människorna, såväl medarbetarna inom organisationen som kunder och potentiella kunder, snarare än på strukturer och processer, vilket resulterar i en företagskultur som är professionell. 
 

Gunnars arbetsområde är specialiserat till sydvästra Florida

GOD MÄKLARSED

Florida4you och Gunnar Thulin följer Fastighets-mäklarlagen och fastighets-mäklarnämndens regelverk samt de bestämmelser och rekommendationer som finns. Gunnar Thulin agerar i enlighet med god fastighetsmäklarpraxis och i enlighet med våra etiska värderingar i de fall skrivna lagar och regler saknas

ENGAGEMANG

Som mäklarfirma känner vi på Florida4you ett stort engagemang i varje uppdrag och alla möten med Er som kund. För Gunnar Thulin är varje kund unik och vi skräddarsyr vår tjänst efter just Era önskemål.

FÖRTROENDE

Vår grundsyn är att varje uppdrag ska bygga på ett ömsesidigt förtroende och ärlighet. Som professionell fastighets-
mäklare är Gunnar angelägen om att den förhandling han leder ska uppnå ett slutresultat, där kunden ska känna sig trygg och nöjd.

KÖPPROCESSEN

Worldkustom möter Floridmäklaren Gunnar Thulin i Florida.

Gunnar har licens att mäkla fastigheter i hela Florida och kan hjälpa dig även om du hittar ditt dröm-objekt utanför hans valda arbetsområde. Dessutom erbjuder han all service som behövs i samband med köpet, såsom finansiering, juridisk-, skatterådgivning.

Florida4you

BEAUTIFUL HOMES IN FLORIDA

Florida4you representerar fina fastigheter på Florida västkust  i Fort Myers, Cape Coral och Naples, Gunnar Thulin är känd och etablerad fastighetsmäklare på fastighetsmarknaden i Florida. 

KONTAKT

Mobil Sverige:+46 (0)725 105 000
Mobil USA:  +1 239 672-1601
         

  E-post: info@maklargruppen.nu