VÄLKOMMEN TILL FLORIDA


Florida4you är den personligare fastighetsmäklaren, där kundens intressen sätts i fokus. För oss är varje kund lika viktig och vår filosofi bygger på att kvalitet alltid lönar sig. Hos oss är det Ni som är viktig - det vinner Ni på! Varje bostadsköp är unik, och hög servicenivå, nytänkande och affärsmässighet är avgörande. Era önskemål och vår samlade erfarenhet och kompetens är utgångspunkten för ett framgångsrikt husköp.

Genom åren har vi byggt upp ett väl fungerande nätverk med kontakter på såväl lokal nivå, Florida som i övriga Europa med mycket bra resultat och vi har en mycket nöjd kundkrets med tyskar, danskar och svenskar. Det gör vår marknadsföring ännu slagkraftigare, vilket gynnar Er som kund. Florida4you erbjuder en förstklassig mäklartjänst på Era villkor.

KÖPPROCESS

Som köpare är det du som bestämmer vilken mäklare du vill arbeta tillsammans med oavsett vem som exponera objektet, "For Sale". Vi hjälper Dig igenom hela sökprocessen; att hitta lämpliga objekt från början till slutligt köp. Vi svara på alla frågor som uppkommer i samband med köpet och kan förklara vad fastighetsägandet i Florida innebär och hur köpprocessen går till.

Det finns inga restriktioner för svenskar att köpa och äga hus i Florida. Däremot är själva köpprocessen annorlunda och innehåller fler aktörer än vad vi är vana vid i Sverige. I Florida är det normalt med två mäklare inblandade i en fastighetstransaktion; en som representerar köparen och en säljaren.

Samarbetet med oss kostar Er ingenting eftersom säljaren betalar vår avgift. Om Ni investerar genom oss, hjälper vi dessutom till med alla anslutningar och myndighetskontakter. Eftersom vi är licensierade mäklare i Sverige och Florida har vi både kunskap och erfarenhet som Ni kan dra fördel av. Det är alltid säljaren som betalar mäklarens arvode, vilket sedan delas mellan säljarens och köparens mäklare när köpet gått igenom.

ARBETSOMRÅDEN

Vi förmedlar hus och lägenheter i sydvästra Florida och finns på plats i Cape Coral. Vi arbetar först och främst på Floridas västkust, i Fort Myers, Cape Coral och Naples. Vi har tillgång till att säljer samtliga hus, lägenheter och tomter i hela Florida.  Som licensierad mäklare kan vi förmedla alla fastigheter som finns på marknaden, oavsett vilken mäklare som marknadsför objektet till försäljning.

Vi hjälper Er gärna att hitta Er drömbostad på denna vackra plats - våning, radhus, lägenhet, lyxvilla eller tomt. Dessutom erbjuder vi all service som behövs i samband med köpet, såsom finansiering, juridisk-, skatterådgivning. 
 
LICENSIERAD MÄKLARE

Att köpa eller hyra en fastighet i Florida kan vara en omvälvande process och kräver både planering och kunskap om den amerikanska markanden. Mäklaryrket ser helt annorlunda ut i Florida och vi kan härigenom representera Er och med vår erfarenhet ordna den bästa möjliga investering för Er. Marknaden i sydvästra Florida är gynnsam för fastighetsförvärv, och en investering i befintliga hus är en extra säkerhet. Vi har licens att mäkla fastigheter i hela Florida och kan hjälpa dig även om du hittar ditt dröm-objekt utanför vårt valda arbetsområdet.

För Gunnar Thulin ligger fokus i kort sagt, du ger oss förutsättningarna – vi ger dig möjligheterna, det aktiva valet är ditt! Vilka behov eller krav du än lägger fram kan vi erbjuda bostäder som passar alla. Vi hjälper varje kund att välja ut de mest intressanta objekten i de bästa områdena och kan svara på alla dina frågor.

Du och din bostad är värd en riktigt bra fastighetsmäklare – ett möte med oss.

Med vänliga hälsningar

Gunnar Thulin, VD

Florida4you

BEAUTIFUL HOMES IN FLORIDA

Florida4you representerar fina fastigheter på Florida västkust  i Fort Myers, Cape Coral och Naples, Gunnar Thulin är känd och etablerad fastighetsmäklare på fastighetsmarknaden i Florida. 

KONTAKT

Mobil Sverige:+46 (0)725 105 000
Mobil USA:  +1 239 672-1601
             

  E-post: info@maklargruppen.nu